Sujok Essentials
Εργαστήρια εμβάθυνσης στο SuJok

Ακολουθήστε τη σελίδα μας στο Facebook=>

Αγαπητές φίλες και αγαπητοί φίλοι της θεραπευτικής μεθόδου SUJOK!
Η ομάδα του Σουτζοκ Ελλάδος {SuJok.gr) βρίσκεται στην πολύευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει πως σχεδιάστηκε και θαυλοποιηθεί μία εκπαιδευτική σειρά με εργαστήρια εμβάθυνσης στη θεραπεία Σουτζοκ .
Το πρόγραμμα αυτό το ονομάζουμε SuJok Essentials. Πρόκειται ακριβώς για επεξεργασία της βασικής θεωρίας και των πιο σημαντικών τεχνικών της θεραπευτικής μεθόδου Σουτζοκ, με ιδιαίτερη όμως έμφαση στην πρακτική εφαρμογή τους και στην κατανόηση των
μηχανισμών με τους οποίους μπορούμε να επιτύχουμε μία
αποτελεσματική θεραπεία.

Θα επεξεργαστούμε τέσσερις ενότητες:
-SuJok 1.4
-SuJok 2.4
-SuJok 3.4
-SuJok 4.4

Αναλυτικά:

Sujok 1.4
Περιλαμβάνει τη θεωρία των συστημάτων αντιστοιχίας του σώματος στο χέρι και στο πόδι, εισαγωγή στην έννοια των ενεργειακών μεσημβρινών και της αντιστοιχίας τους πάνω στα άκρα.
Θα γίνει ταυτόχρονα εισαγωγή στην θεραπεία των έξι ενεργειών (6ΚΙ),καθώς και στις βασικές έννοιες της Triorigin θεωρίας.
Θα περιγράφουν αναλυτικά οι θεραπευτικές διαδικασίες και πρωτόκολλα πάνω στα συστήματα αντιστοιχίας, αυτές ακριβώς που είναι απαραίτητες στο ξεκίνημα κάθε θεραπευτικής προσέγγισης πριν προχωρήσουμε στην χρήση άλλων τεχνικών, ενώ στη συνέχεια χρησιμοποιούνται μαζί με τις άλλες τεχνικές.

SuJok 2.4
θα εμβαθύνουμε στην θεραπεία των έξι ενεργειών (6KI).
Μελέτη του συστήματος των ενεργειακών μεσημβρινών καθώς και των Τσάκρα, μεταξύ τους σχέση και αντιστοιχία τους πάνω στο χέρι και το
πόδι. Θεραπεία στο επίπεδο της ενιαίας ενέργειας του σώματος, στο επίπεδο των επιμέρους ενεργειών (Yin & Yang) και θεραπεία σύμφωνα με τις υποενέργειες. Εφαρμογή στους μικρομεσημβρινούς και στα τσάκρα.

SuJok 3.4 & 4.4
Θα εμβαθύνουμε στη θεραπεία Triorigin.
Για κάθε ενότητα έχουν σχεδιαστεί τέσσερις υποενότητες.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ Sujok 1.4

WORKSHOP 1 .4:
4-5-11 Νοεμβρίου 2023 Ώρες: 10.00-14.00 ZOOM
WORKSHOP 2 .4:
12-18-19 Νοεμβρίου 2023 Ώρες: 10.00-14.00 ZOOM
WORKSHOP 3 .4:
26 Νοεμβρίου 2023 Ώρες: 10.00-14.00 Q&A ZOOM
WORKSHOP 1 .4:
9-10 Νοεμβρίου 2023 Ώρες: 10.00-17.00 ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ (ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ZOOM)

Οι ημερομηνίες για :
SUJOK 2.4/SUJOK 3.4/SUJOK 4.4 θα ανακοινωθούν μέχρι το τέλος του έτους.

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ SUJOK Ελλάδος-Sujok Essentials.

Ειδικές τιμές σε όσους έχουν ήδη κάνει την εκπαίδευση.


Επικοινωνήστε μαζί μας για το αναλυτικό πρόγραμμα και το κόστος :
Sujok.gr@gmail.com
6944 841137 6977267509

Σημαντική ενημέρωση

Το Sujok είναι μια συμπληρωματική παροχή φροντίδας και σε καμία περίπτωση δεν έχει σκοπό να υποκαταστήσει την Ιατρική συμβουλή και περίθαλψη. Υπεύθυνος για την υγεία του ασθενούς είναι ο Θεράπων Ιατρός.

Πληροφορίες για το Sujok 

Su σημαίνει «άκρο χέρι» και Jok σημαίνει «άκρο πόδι» στην κορεατική γλώσσα.
Το Sujok αποτελεί το έργο ζωής του κορεάτη Δασκάλου Park Jae Woo.

Παρουσιάστηκε το 1987 από τον ίδιο και γρήγορα προσέλκυσε πολλούς μαθητές και μαθήτριες τόσο από τον ιατρικό, όσο και από τον ευρύτερο χώρο των επαγγελματιών υγείας (φυσικοθεραπευτές, νοσηλευτές, θεραπευτές σώματος κάθε τεχνικής – μασάζ, Shiatsu, ρεφλεξοθεραπευτές), ενώ πάντοτε ήταν και παραμένει ανοικτό σε οποιονδήποτε θα ήθελε να εκπαιδευτεί σε αυτό το σύστημα.
Πρόκειται για ένα σύστημα το οποίο περιλαμβάνει τρόπους θεραπείας επάνω σε περιοχές του σώματος (κυρίως τα άκρα χέρια και πόδια), οι οποίες έχουν αντανακλαστική επίδραση σε όλες τις θεμελιώδεις λειτουργίες του οργανισμού του ανθρώπου και σε κάθε επίπεδο: σωματικό, συναισθηματικό, διανοητικό .
Η πρώτη διάσταση του συστήματος βασίζεται στην αρχή της ομοιότητας των άκρων του σώματος με το υπόλοιπο καθεαυτό σώμα και χρησιμοποιεί απλές μεθόδους και μέσα για να δημιουργήσει ένα θεραπευτικό ερέθισμα στην περιοχή στην οποία εφαρμόζεται.
Αυτό το ερέθισμα με τη σειρά του, δίνει το θεραπευτικό αποτέλεσμα που επιδιώκεται από τον θεραπευτή.
Ενδεικτικά χρησιμοποιούνται : πίεση με τα δάκτυλα και με αυτοσχέδια ή και ειδικά εργαλεία, σπόροι, μαγνήτες, θερμότητα (Μόξα) και μικροβελόνες.
Η δεύτερη διάσταση του συστήματος έρχεται να συμπληρώσει την πρώτη με μεθόδους θεραπευτικής κίνησης (Twist therapy), μεθόδους κίνησης με σκοπό την ευεξία (Sam Won Dong) και με Χαμογελαστό Διαλογισμό (Smile Meditation).
Με όλους τους παραπάνω τρόπους επιδιώκεται η επίτευξη του ονείρου του καθηγητή Παρκ για έναν κόσμο χαμογελαστό και δίχως πόνο!

Συνεργάτες εισηγητές

ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΔΙΝΑΚΗΣ 

Εκπαιδευτής του σεμιναρίου, επαγγελματίας εναλλακτικός -συμπληρωματικός θεραπευτής
Εργάζεται από το 1995 ως θεραπευτής Σιάτσου (Shiatsu) ενώ στη συνέχεια έχει εκπαιδευτεί και εξασκεί την θεραπεία για την κρανιοιερά εξισορρόπηση Craniosacral balancing therapy, καθώς επίσης και την διά χειρισμών νευροθεραπεία και νευρορεφλεξολογία (MNT-NR).
Από το 2006 έχει εκπαιδευτεί από την Ακαδημία Σουτζοκ της Μόσχας και εφαρμόζει τη θεραπεία Σουτζοκ (Sujok) είναι και πιστοποιημένος εκπαιδευτής της μεθόδου για το σεμινάριο θεμελιώδους κατάρτισης.
Είναι γεννημένος το 1964. Ζει και εργάζεται στην Θεσσαλονίκη.